Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
me [02.11.2018 08:53]
oiv vanha versio palautettu (05.11.2015 20:17)
me [02.11.2018 09:40] (nykyinen)
ritu
Rivi 6: Rivi 6:
 Olen harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia on ollut vuodesta 1982. Enemmän kuin suorittaminen ja kilpaileminen, minua on kiinnostanut hevosten kanssa toimiminen ja hevosmiestaitojen omaksuminen. Pitkän hevosuran aikana olen kouluttautunut mm. vammaisratsastusohjaajaksi ja junioriohjaajien ohjaajaksi ja -kouluttajaksi. Olen harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia on ollut vuodesta 1982. Enemmän kuin suorittaminen ja kilpaileminen, minua on kiinnostanut hevosten kanssa toimiminen ja hevosmiestaitojen omaksuminen. Pitkän hevosuran aikana olen kouluttautunut mm. vammaisratsastusohjaajaksi ja junioriohjaajien ohjaajaksi ja -kouluttajaksi.
    
-Vuosikymmeniä kestäneen uran aikana olen kehittänyt MinD-hevostoimintamenetelmän nuorten voimaantumis- ja kuntoutumisprosessien +Vuosikymmeniä kestäneen uran aikana olen kehittänyt MinD-hevostoimintamenetelmän voimaantumis- ja kuntoutumisprosessien tueksi ja tätä nykyä MinD-ryhmien ohjaaminen ja kehittäminen ovat minulle sydämen asia.
-tueksi ja tätä nykyä MinD-ryhmien ohjaaminen ja kehittäminen ovat minulle sydämen asia.+
  
-Aviomieheni **Otto** on niin ikään pitkän linjan hevosmies; hän on kilpailut ensin esteratsastuksessa ja sittemmin valjakkoajossa, josta Otolla on henkilökohtainen SM-pronssimitali kymmenen vuoden takaa. Vuosina 2006-2011 hän kilpaili omalla kasvatillamme Pepillä. Otto osallistuu Mintelin toimintaan tarvittaessa avustajana sekä valjakkoajokokemuksia antaen. +Aviomieheni **Otto** on niin ikään pitkän linjan hevosmies; hän on kilpailut ensin esteratsastuksessa ja sittemmin valjakkoajossa, josta Otolla on henkilökohtainen SM-pronssimitali vuodelta 2005. Vuosina 2006-2011 hän kilpaili omalla kasvatillamme Pepillä. 
- +
-Aikuiset lapsemme ovat muuttaneet pois kotoa. **Joonas** opiskelee Helsingissä ja **Anna** Kankaanpäässä. +
- +
-Hevosten ja ponien lisäksi pihassa touhuavat koiramme **Tiitu** (bokseri-rottweiler-kultainennoutaja-labradorinnoutaja) ja **Ruuti** (bokseri-bullmastiffi-amstaffi), tallikissat **Neko** ja **NuuNuu**, sekä **Töppönen**-kukko kanoineen.+
  
 +Hevosten ja ponien lisäksi pihassa touhuavat koiramme **Tiitu** (bokseri-rottweiler-kultainennoutaja-labradorinnoutaja) ja **Ruuti** (bokseri-bullmastiffi-amstaffi), sekä tallikissat **Neko** ja **NuuNuu**.
me.txt · Viimeksi muutettu: 02.11.2018 09:40 / ritu