Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
me [02.11.2018 06:53]
oiv vanha versio palautettu (05.11.2015 20:17)
me [02.11.2018 07:40] (nykyinen)
ritu
Rivi 6: Rivi 6:
 Olen harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia on ollut vuodesta 1982. Enemmän kuin suorittaminen ja kilpaileminen,​ minua on kiinnostanut hevosten kanssa toimiminen ja hevosmiestaitojen omaksuminen. Pitkän hevosuran aikana olen kouluttautunut mm. vammaisratsastusohjaajaksi ja junioriohjaajien ohjaajaksi ja -kouluttajaksi. Olen harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia on ollut vuodesta 1982. Enemmän kuin suorittaminen ja kilpaileminen,​ minua on kiinnostanut hevosten kanssa toimiminen ja hevosmiestaitojen omaksuminen. Pitkän hevosuran aikana olen kouluttautunut mm. vammaisratsastusohjaajaksi ja junioriohjaajien ohjaajaksi ja -kouluttajaksi.
    
-Vuosikymmeniä kestäneen uran aikana olen kehittänyt MinD-hevostoimintamenetelmän ​nuorten ​voimaantumis- ja kuntoutumisprosessien +Vuosikymmeniä kestäneen uran aikana olen kehittänyt MinD-hevostoimintamenetelmän voimaantumis- ja kuntoutumisprosessien tueksi ja tätä nykyä MinD-ryhmien ohjaaminen ja kehittäminen ovat minulle sydämen asia.
-tueksi ja tätä nykyä MinD-ryhmien ohjaaminen ja kehittäminen ovat minulle sydämen asia.+
  
-Aviomieheni **Otto** on niin ikään pitkän linjan hevosmies; hän on kilpailut ensin esteratsastuksessa ja sittemmin valjakkoajossa,​ josta Otolla on henkilökohtainen SM-pronssimitali ​kymmenen vuoden takaa. Vuosina 2006-2011 hän kilpaili omalla kasvatillamme Pepillä. Otto osallistuu Mintelin toimintaan tarvittaessa avustajana sekä valjakkoajokokemuksia antaen. +Aviomieheni **Otto** on niin ikään pitkän linjan hevosmies; hän on kilpailut ensin esteratsastuksessa ja sittemmin valjakkoajossa,​ josta Otolla on henkilökohtainen SM-pronssimitali ​vuodelta 2005. Vuosina 2006-2011 hän kilpaili omalla kasvatillamme Pepillä. ​
- +
-Aikuiset lapsemme ovat muuttaneet pois kotoa. **Joonas** opiskelee Helsingissä ja **Anna** Kankaanpäässä. +
- +
-Hevosten ja ponien lisäksi pihassa touhuavat koiramme **Tiitu** (bokseri-rottweiler-kultainennoutaja-labradorinnoutaja) ja **Ruuti** (bokseri-bullmastiffi-amstaffi),​ tallikissat **Neko** ja **NuuNuu**, sekä **Töppönen**-kukko kanoineen.+
  
 +Hevosten ja ponien lisäksi pihassa touhuavat koiramme **Tiitu** (bokseri-rottweiler-kultainennoutaja-labradorinnoutaja) ja **Ruuti** (bokseri-bullmastiffi-amstaffi),​ sekä tallikissat **Neko** ja **NuuNuu**.
me.txt · Viimeksi muutettu: 02.11.2018 07:40 / ritu