Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Me

Olen Riitta Silkko-Vainio, Ritu, lastensuojeluun ja erityispedagogiikkaan suuntautunut sosiaalikasvattaja ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Kouluttaudun kriisityöntekijäksi valmistuen syksyllä 2021. Työkokemusta on karttunut mm. psykiatrisesta sairaalasta, erityisluokilta sekä lastensuojelun sijaishuollosta. Vuodesta 2005 lähtien olen toiminut yrittäjänä tarjoten voimauttavaa hevostoimintaa sekä vuodesta 2009 työnohjausta.

Olen harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien. Omia hevosia on ollut vuodesta 1982. Enemmän kuin suorittaminen ja kilpaileminen, minua on kiinnostanut hevosten kanssa toimiminen ja hevosmiestaitojen omaksuminen. Pitkän hevosuran aikana olen kouluttautunut mm. vammaisratsastusohjaajaksi ja junioriohjaajien ohjaajaksi ja -kouluttajaksi.

Vuosikymmeniä kestäneen uran aikana olen kehittänyt MinD-hevostoimintamenetelmän voimaantumis- ja kuntoutumisprosessien tueksi ja tätä nykyä MinD-ryhmien ohjaaminen ja kehittäminen ovat minulle sydämen asia.

Aviomieheni Otto on niin ikään pitkän linjan hevosmies; hän on kilpailut ensin esteratsastuksessa ja sittemmin valjakkoajossa, josta Otolla on henkilökohtainen SM-pronssimitali vuodelta 2005. Vuosina 2006-2011 hän kilpaili omalla kasvatillamme Pepillä.

Hevostoiminta Mintelissä työskentelee toiminimellään Pirpariina sosionomi (AMK) - luonto-ohjaaja Piia Järvinen. Piia vastaa yksilöasiakkaiden ohjauksesta kahden oman suomenhevosensa kanssa, sekä osallistuu leirien ja tapahtumien järjestämiseen yhdessä Ritun kanssa. Piia opiskelee parhaillaan toimintaterapeutiksi.

Hevosten ja ponien lisäksi pihassa touhuavat koiramme Ruuti ja Routa, tallikissat Neko ja NuuNuu, sekä parvi kanoja ja lauma lampaita, jotka osallistuvat eläinavusteiseen työhön ohjaajien rinnalla.

me.txt · Viimeksi muutettu: 13.12.2020 14:46 / ritu