Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
hevoset [02.11.2018 09:45]
ritu
hevoset [02.11.2018 09:46] (nykyinen)
ritu
Rivi 13: Rivi 13:
 **Maidi** (Heidi-Keisar-Engeseten, omistaja Mirja Aro) on 27-vuotias vuonohevostamma, johon tutustuin jo vuonna 1996 kouluttaessani siitä terapiaratsua autistiselle pojalle. Maidi toimi tämän jälkeen alkeis- ja vammaisratsuna, teki kaksi varsaa, ja siirtyi heinäkuussa '07 ilokseni Hevostoiminta Mintelin riveihin. Maidi toimii Mintelin riveissä vielä tämän kevään, jonka jälkeen se siirtyy ansaitsemalleen eläkkeelle. **Maidi** (Heidi-Keisar-Engeseten, omistaja Mirja Aro) on 27-vuotias vuonohevostamma, johon tutustuin jo vuonna 1996 kouluttaessani siitä terapiaratsua autistiselle pojalle. Maidi toimi tämän jälkeen alkeis- ja vammaisratsuna, teki kaksi varsaa, ja siirtyi heinäkuussa '07 ilokseni Hevostoiminta Mintelin riveihin. Maidi toimii Mintelin riveissä vielä tämän kevään, jonka jälkeen se siirtyy ansaitsemalleen eläkkeelle.
  
-Keväällä 2008 etsin itselleni uutta hevosta Rassen manttelinperijäksi. Toiveenani oli löytää vähän vanhempi ja kokeneempi, mielellään erisukuinen tamma. Tähän saumaan Heidi Sinda tarjosi kasvattamaansa Hessin Virnettä (Vinha-Liinu -Vahto- Vinha-Muisto), 3-vuotiasta ruunaa. Heidi sai minut vakuuttumaan, että Virne soveltuisi luonteensa puolesta voimauttavaan hevostoimintaan ja niin Virne muutti meille, ensin koeajalle ja jouluna 2008 omistukseeni. **Hessin Virne**, utelias, hyväntahtoinen, miellyttämisenhaluinen, yhteistyökykyinen ja kiltti ruuna, toimi 10 vuotta työparinani. Kesällä 2018 Virne muutti Sipooseen jatkamaan työuraansa ratsastusterapeutin työparina.+Keväällä 2008 etsin itselleni uutta hevosta Rassen manttelinperijäksi. Toiveenani oli löytää vähän vanhempi ja kokeneempi, mielellään erisukuinen tamma. Tähän saumaan Heidi Sinda tarjosi kasvattamaansa Hessin Virnettä (Vinha-Liinu -Vahto- Vinha-Muisto), 3-vuotiasta ruunaa. Heidi sai minut vakuuttumaan, että Virne soveltuisi luonteensa puolesta voimauttavaan hevostoimintaan ja niin Virne muutti meille, ensin koeajalle ja jouluna 2008 omistukseeni. **Hessin Virne**, tuo utelias, hyväntahtoinen, miellyttämisenhaluinen, yhteistyökykyinen ja kiltti ruuna, toimi 10 vuotta työparinani. Kesällä 2018 Virne muutti Sipooseen jatkamaan työuraansa ratsastusterapeutin työparina.
  
 **Cinderella van de Cormey Hoeve** alias Sintti tai Cindy vietti kanssamme muutaman kuukauden. Cindy on Hollannissa vuonna 2002 syntynyt irlannincob tamma. Cindy muutti Suomeen syksyllä 2008, varsoi oripojan toukokuussa 2009 ja siirtyi meille ylläpitoon lokakuussa 2009. Cindy palasi kotiin helmikuussa 2010 ja jätti monen sydämeen tinkerin mentävän aukon. **Cinderella van de Cormey Hoeve** alias Sintti tai Cindy vietti kanssamme muutaman kuukauden. Cindy on Hollannissa vuonna 2002 syntynyt irlannincob tamma. Cindy muutti Suomeen syksyllä 2008, varsoi oripojan toukokuussa 2009 ja siirtyi meille ylläpitoon lokakuussa 2009. Cindy palasi kotiin helmikuussa 2010 ja jätti monen sydämeen tinkerin mentävän aukon.
hevoset.txt · Viimeksi muutettu: 02.11.2018 09:46 / ritu