Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Biolight

Punaisen valon käyttö terveyden edistäjänä ei ole uusi keksintö, siitä on raportoitu 1800-luvulta lähtien. Viime vuosina puna- ja lähi-infrapunavalon käyttöä sairauksien ja vammojen hoidossa on tutkittu paljon, ja tulokset ovat olleet kannustavia.

Toisin kuin ihon pintakerroksiin jäävät valot, puna- ja lähi-infrapunavalo läpäisevät kudosta ja pääsevät kiihdyttämään solun energia-aineenvaihduntaa ja sen myötä parantamaan kyseisen elimen toimintaa.

Minteliin on hankittu Biolight Equine sekä eläinten että ihmisten vammojen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon!

Biolight on lääkintätekninen laite, joka tuottaa pulsoivaa punavaloa ja lähi-infrapunavaloa. Hoito perustuu valon aallonpituuksien ja syketaajuuksien vaihteluihin eri ohjelmissa.

Biolightin pulsoitu valo lisää huomattavasti verenkiertoa käsitellyssä elimessä. Verisuonet laajenevat ja päästävät näin lävitseen suuremman määrän verta. Veri tuo mukanaan happea, joka on välttämätöntä kaikelle parantumiselle ja normaalille solutoiminnalle.

Biolight on 14 kansainvälisellä patentilla suojattu menetelmä, joka on käynyt läpi useita tieteellisiä tutkimuksia.

Biolightilla on alkuvuoden aikana hoidettu Mintelissä hevosten ja koirien lisäksi ihmisiä. Hoidoista on ollut apua nivelrikkoon, Raynaud'n ilmiöön (valkosormisuus), reumasärkyyn, tenniskyynärpäähän, kroonistuneeseen kipuun (rannerangan murtuma, välilevyn pullistuma), sekä lihasvammoihin ja -revähdyksiin.

Asiakkaiden kertomaa:

”Alaselkäni oirehtii välilevyn pullistuman ja vanhan lannerankavamman takia. Kahden Biolight-hoidon jälkeen en ole tarvinnut sen enempää kipulääkettä kuin tukiliiviä. Menen tuon laitteen kanssa naimisiin!”

”Nivelreuma, nivelrikot ja valkosormisuus ovat tehneet elämästäni varsinkin näin talvisaikaan kivuliasta ja hankalaa. Aluksi hoidatutin käteni kahtena päivänä peräkkäin, sen jälkeen hoito kerran viikossa on riittänyt, ja nyt sormet ovat kivuttomat ja kädet pysyvät lämpiminä pakkasellakin.”

”Sain kipeään ranteeseen Biolight-hoitoa. Hoidon jälkeen kipu hellitti, palasi hetkeksi, ja sitten poistui kokonaan. Itse en tehnyt mitään auttaakseni asiaa.”

”Selässäni on hermoratavaurio, joka aiheuttaa kipua ja tekee jaloista väsyneet ja voimattomat. Jo ensimmäisen Biolight-hoitokerran jälkeen totesin, että jalat eivät väsy – tätä hoitoa ottaisin mielelläni lisää!”

”Sain selkään lihasvamman kaatumisesta jäisellä kalliolla. Lapaluun ja rangan välistä kohtaa hoidettiin Biolightilla peräkkäisinä päivinä 10 min/kerta. Seuraavana iltana en tarvinnut kipulääkettä, kuten siihen asti viikon ajan. Kivun lähtö oli mahtavaa, suosittelen kokeilemaan!”

***

Huomioithan, että Biolight on turvallinen ja kivuton menetelmä vähentämään kipua ja nopeuttamaan paranemisprosessia, mutta se ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa.

Tervetuloa kokeilemaan!

biolight.txt · Viimeksi muutettu: 02.11.2018 10:09 / ritu